Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Μπόχα αναδύουν τα μισθολόγια φαρμακοβιομηχανιών

80 γιατροί τού Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία!... 

Η Ιαπωνία σταματά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς!

ΚΥΜΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΩΝ από εμβόλια στην Ινδία...

Japan Stops Use of Pfizer, Sanofi Vaccines on Four Deaths!...

ΝΕΑ φυλλάδια για τους τρομοεμβολιασμούς και την πρόταση ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ της αναμενόμενης επόμενης, ηφαιστειογενούς παγετώδους περίοδου. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ!
Φινλανδικό κράτος: εμβόλιο γρίπης ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΟ!!!

The Finnish government and major insurance companies announced Wednesday they will pay for lifetime medical care for children diagnosed withnarcolepsy after receiving the swine flu vaccine.
"The compensation will provide much-needed financial assistance for the families, although it cannot take away the emotional distress caused by this condition," Social Services and Health Minister Paula Risikko said in a statement.
Finnish and international researchers recently found a conclusive link between the Pandemrix swine flu vaccine and new cases of narcolepsy, a chronic nervous system disorder which causes people to often uncontrollably fall asleep.

Το ΦΥΣΙΚΟ γάλα είναι ασφαλές. Έχει ενσωματωμένη φυσική προστασία, που καταστρέφεται από την παστερίωση (RFNM σελ. 25-27).
http://www.rawmilk.org/pdf/report-in-favor-of-raw-milk-final-06-07.pdf

http://www.karlloren.com/aajonus/p15.htm
KATAΠΕΛΤΗΣ κατά της κατευθυνόμενης μικροβιοφοβίας:
http://www.whale.to/a/aajonus-interview-apr-2009.pdf.
Εμβόλια ΑΥΞΑΝΟΥΝ 13 ΦΟΡΕΣ τη ναρκοληψία στα παιδιά!...
Swine flu vaccine 'linked to' sleeping disorder
The pandemic swine flu vaccine has been linked to narcolepsy after a study found children who had been vaccinated with 13 times more likely to suffer from the condition.
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/9171414/Swine-flu-vaccine-linked-to-sleeping-disorder.html
Tα εμβολιασμένα παιδιά ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!

Εμβολιασμένα μωρά αρρωσταίνουν από ανθεκτικά μικρόβια...:
Babies given pneumococcal vaccination risk infection with serious drug resistant respiratory disease...
On January 12, 2011 the Annals of Medicine published a ground-breaking peer-reviewed paper titled, Human papillomavirus (HPV) vaccine policy and evidence-based medicine: Are they at odds?, 1written by renowned researchers Lucija Tomljenovic, Ph.D., and Christopher Shaw, Ph.D., with the Neural Dynamics research Group, University of British Columbia, in Vancouver. 2.
The article points out to the medical community what most consumers now know about the fraudulent global health agency policies in combination with the pharmaceutical companies lack of science based evidence demonstrating the safety and efficacy of Gardasil and Cervarix before they were unleashed on unsuspecting parents of adolescents.
Μπόχα αναδύουν τα μισθολόγια φαρμακοβιομηχανιών και οι αποφάσεις των κρατικών υπεύθυνων
ΓΕΝΕΥΗ, 4 Ιουνίου 2010
Η1Ν1Σε νέα έρευνα που έγινε από κοινού τους τελευταίους μήνες από τη Βρετανική Ιατρική Εφημερίδα (BMJ) σε συνεργασία με το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας στη Βρετανία (ΒIJ), εντοπίστηκαν «διάσημοι» επιδημιολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου ειδικευμένοι στη γρίπη και άλλοι επαΐοντες να έχουν αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) πάνω από μία δεκαετία ενώ παράλληλα ήταν στα μισθολόγια τεράστιων φαρμακοβιομηχανιών, όπως η «Roche» και «GlaxoSmithKline»! «Τρανταχτά» ονόματα της επιδημιολογίας, όπως οι Δρ. Αμπε Οστερχάους, Καρλ Νίκολσον, Ρενέ Σνάκεν, Ντάνιελ Λάβανσι είναι μέσα στον κατάλογο των ονομάτων.
Στην έρευνα καταγγέλλεται ο ΠΟΥ για αδιαφάνεια ακόμη και στη δημοσιοποίηση της σύνθεσης της ειδικής επιτροπής ειδικών που συμβουλεύει τον Οργανισμό γύρω από διάφορα ζητήματα δημόσιας Υγείας αλλά και για την κήρυξη πανδημίας γρίπης...
Η δε λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για τη Γρίπη» (STOA) είχε αναλάβει το ίδιο διάστημα να ασκήσει έντονες πιέσεις σε ευρωβουλευτές, σε εθνικές κυβερνήσεις και δη σε επικεφαλής δημόσιων συστημάτων Υγείας στην Ευρώπη προκειμένου να αγοράσουν τεράστια αποθέματα αντιιικών φαρμάκων και εμβολίων πολύ πριν η γενική διευθύντρια του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν, κηρύξει στις 11/6/09 διεθνή πανδημία «νέας γρίπης»...
Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκε έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης που ομοίως κατήγγειλε τον ΠΟΥ για αδιαφάνεια και μυστικοπάθεια στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων σε σχέση με την πανδημία γρίπης. Επίσης, κατηγόρησε ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πως υπερέβαλαν στην επισήμανση κινδύνων για τη δημόσια υγεία γύρω από τη «γρίπη των χοίρων» διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα για την αγορά αντιιικών φαρμάκων και εμβολίων που τώρα σκονίζονται στα ράφια των φαρμακο-αποθηκών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες...
Φωνή σε μια ικανή ομάδα επιστημόνων που εξαρχής είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για το εύρος και τη σοβαρότητα της νέας γρίπης, υψηλόβαθμος αξιωματούχος Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Βόνταργκ.
Σε συνέντευξή του στη βρετανική «Sun» είχε μιλήσει για «πλασματική πανδημία, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του αιώνα», στο δίκτυο «Αλ Τζαζίρα» κατηγόρησε φαρμακοβιομηχανίες ότι επηρέασαν τους αξιωματούχους στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και ονόμασε τουλάχιστον μια εταιρεία, καταλογίζοντας την παρασκευή εμβολίου με μη ενδεδειγμένη τεχνική, αν και με έγκριση από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκου! Ο Βόνταργκ ισχυρίζεται ότι «το εμβόλιο της εταιρείας Novartis παρασκευάστηκε σε βιο-αντιδραστήρα από καρκινικά κύτταρα. Μια τεχνική που ουδέποτε είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα». Αφού εξηγεί τη διαδικασία παρασκευής, ο Γερμανός γιατρός σημειώνει: «Δεν αποκλείεται, πρωτεΐνες που έμειναν από καρκινικό κύτταρο, παρούσες στο εμβόλιο που παρασκευάζεται σε βιο-αντιδραστήρα, να προκαλέσουν όγκο στον εμβολιασμένο». Όταν ερωτάται περί ποιού εμβολίου μιλάει, ο Βόνταργκ απαντά: «Obta flu».
http://www.bmj.com/content/340/bmj.c2912.full

Απόσπασμα από  συνέντευξη του μοριακού βιολόγου Dr. Stefan Lanka:
Επιδοτούμενη τρομολαγνεία:

Δηλαδή δεν υπάρχει γρίπη των πτηνών;
Από τον 19ο αιώνα παρατηρήθηκαν κάποιες αρρώστιες σε πτηνοτροφεία όπως κυάνωση, μειωμένη παραγωγή αυγών, ατσούμπαλο φτέρωμα, και σημειώθηκαν ακόμα και κάποιοι θάνατοι πτηνών. Αυτές οι αρρώστιες ονομάστηκαν «πανούκλα των πτηνών». Στα σημερινά πτηνοτροφεία, κυρίως εκεί που κρατάνε τα κοτόπουλα σε κλουβιά, πολλά απ’ αυτά πεθαίνουν κάθε μέρα σαν συνέπεια της φυλάκισής τους. Οι συνέπειες αυτού του μαζικού σταβλίσματος μετονομάστηκαν απλά από «πανούκλα των πτηνών» σε «γρίπη των πτηνών». Εδώ και δεκαετίες παρακολουθούμε το πώς αποδίδουν αυτή την καταστροφή στην ύπαρξη κάποιου υποτιθέμενου ιού, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή μας από τις πραγματικές αιτίες.

Τα 100 εκατομμύρια κοτόπουλα, τότε, που φέρονται να έχουν πεθάνει από τη γρίπη των πτηνών, πέθαναν ουσιαστικά από άγχος και διάφορες ελλείψεις ή δηλητηριάσεις;

Όχι! Αν ένα κοτόπουλο κάνει λιγότερα αυγά ή πάθει κυάνωση και επιπλέον διαγνωστεί σαν Η5Ν1-θετικό, τότε εξολοθρεύουν και όλα τα υπόλοιπα κοτόπουλα. Κάπως έτσι προκύπτει ο αριθμός των 100 εκατομμυρίων κοτόπουλων που αποδεκατίστηκαν από τον ιό Η5Ν1.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικότερα, τότε θα διακρίνουμε μια στρατηγική δεκαετιών πίσω από όλα αυτά: πρόκειται για έναν τρόπο που εφαρμόζεται στη Δύση ώστε να πλουτίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού τα ζώα που εξολοθρεύονται σαν υποτιθέμενα θύματα της επιδημίας, αποζημιώνονται δημοσία δαπάνη με την υψηλότερη τιμή του εμπορίου. Στην Ασία, πάλι, και σε άλλα μέρη όπου τα πουλερικά εκτρέφονται με επιτυχία, τορπιλίζεται η αγορά τους συστηματικά και εμπαθώς από τον FAO (Food and Acricultural Organisation) υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Έτσι, οι μεγάλοι πτηνοτρόφοι στη Δύση δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν και όταν οι τιμές πέσουν, φροντίζουν να πάρουν από τους κτηνιάτρους τους μια διάγνωση επιδημίας, ώστε με αυτόματη διάθεση όλων των πουλερικών τους στη χωματερή, να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα από το κράτος, από όσα θα κέρδιζαν με την κανονική διάθεσή των πτηνών τους στην αγορά.
Με δυο λόγια: είναι μια σύγχρονη επιδοτούμενη απάτη με πρόκληση καταλυτικού φόβου, η οποία ταυτόχρονα εγγυάται ότι κανείς δε θα ζητήσει αποδείξεις.

Από τι πέθαναν οι 61 άνθρωποι, στους οποίους βρέθηκε ο ιός Η5Ν1;

Υπάρχουν ελάχιστες μόνο αναφορές διαθέσιμες στο κοινό για τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν και για το πώς αντιμετωπίστηκαν, ενώ οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν σαφείς: άνθρωποι με συμπτώματα κρυολογήματος που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια κυνηγών του ιού Η5Ν1, θανατώθηκαν με τρελές ποσότητες χημειοθεραπείας που θα αναχαίτιζε, υποτίθεται, τον ιό-φάντασμα. Απομονωμένοι σε θαλάμους από νάιλον, και περιτριγυρισμένοι από τρελούς με διαστημικές στολές, αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρομώδη φόβο από πολλαπλές οργανικές ανεπάρκειες.

Τελικά δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο ιός της γρίπης των πτηνών;

Στον άνθρωπο, στο αίμα και σε άλλα υγρά του σώματος, στα ζώα ή σε φυτά, κανείς δεν είδε και δεν απέδειξε δομές που να μπορούν να χαρακτηριστούν σαν ιοί της γρίπης των πτηνών, της κοινής γρίπης, ή σαν οποιοιδήποτε άλλο παθογόνο ιό. Τα αίτια των ασθενειών που αποδίδονται σε ιούς, όταν εμφανίζονται γρήγορα, διαδοχικά, ή ταυτοχρόνως σε πολλά άτομα όπως και στα ζώα, είναι από καιρό γνωστά.

Και το κυριότερο: για τους ιούς, ως υπαίτιους για πρόκληση ασθενειών, πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά θέση στην Βιολογία.

Θα πρέπει να αγνοήσω 
  • τις αντιλήψεις της Νέας Ιατρικής του Dr. Hamer, σύμφωνα με τις οποίες τα αίτια των ασθενειών οφείλονται σε τραυματικά γεγονότα (σοκ), 
  • να αγνοήσω τις αντιλήψεις της Χημείας σχετικά με τις συνέπειες των δηλητηριάσεων και των ελλείψεων, καθώς και 
  • τις αντιλήψεις της Φυσικής για τις συνέπειες των ακτινοβολιών, 
  • για να βρω χώρο για φαντασιώσεις όπως είναι οι ιοί που προκαλούν ασθένειες.

Τότε γιατί υπάρχουν ακόμα ισχυρισμοί περί παθογόνων ιών;

Οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη από τον καταλυτικό, αποβλακωτικό και ολέθριο φόβο για παθογόνους ιούς-φαντάσματα, σαν κεντρική βάση της ύπαρξής τους:
  • Πρώτον, για να ρημάζουν μαζικά τους ανθρώπους με τα εμβόλια ώστε να οικοδομήσουν έναν πελατειακό κύκλο χρονίως άρρωστων και ευπαθών ατόμων, που θα τους επιτρέπουν οποιοδήποτε πειραματισμό πάνω τους.
  • Δεύτερον, για να μη χρειαστεί να παραδεχτούν ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς στη θεραπεία των χρόνιων ασθενειών και ότι σκότωσαν και συνεχίζουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους απ’ όσους κατάφεραν όλοι οι πόλεμοι μαζί μέχρι σήμερα. Κάθε συμβατικός γιατρός έχει επίγνωση αυτής της πραγματικότητας, αλλά πολύ λίγοι μόνο τολμούν να την αναφέρουν. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι συμβατικοί γιατροί έχουν μακράν το υψηλότερο ποσοστό περιπτώσεων αυτοκτονίας σε σχέση με άλλες επαγγελματικές ομάδες.
  • Τρίτον, οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη τον καταλυτικό και αποβλακωτικό φόβο περί διαβολικών ιών, ώστε να καλύψουν τη δική τους προέλευση σαν καταπιεστές και θανατηφόρα όργανα του επιβλητικού Βατικανού, με τα «λευκά άμφια» του πρώιμου Μεσαίωνα, που αποτελούσαν ένα ολοφάνερο όργανο θανάτωσης και βασανισμού της Ιεράς Εξέτασης.
Η συμβατική Ιατρική ήταν και είναι ο πιο σημαντικός στυλοβάτης όλων των δικτατοριών και των κυβερνήσεων που δε θέλησαν να υπακούσουν στο γραπτό νόμο, στους θεσμούς και στα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλαδή στο δημοκρατικά θεσμοθετημένο κοινωνικό συμβόλαιο. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η συμβατική ιατρική μπορεί και της επιτρέπεται πραγματικά να κάνει τα πάντα, χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο. Αν δεν υπερνικήσουμε αυτό το εμπόδιο, θα αφανιστούμε όλοι από την συμβατική Ιατρική.

Μήπως υπερβάλλετε λιγάκι σε αυτό το σημείο;

Δυστυχώς όχι! Καθένας που έχει τα μάτια του ανοικτά, έτσι θα το δει. Ο Ivan Illich προειδοποιούσε γι’ αυτόν τον κίνδυνο ήδη από το 1975, στην ανάλυσή του «Η απαλλοτρίωση της υγείας» (Die Enteignung der Gesundheit). Αυτό το βιβλίο υπάρχει και σήμερα με τον τίτλο «Η Ιατρική Νέμεσις» («Die Medizinische Nemesis», και στα αγγλικά «Medical Nemesis»).

Ο Γκαίτε περιέγραψε πολύ εύστοχα τη φύση της συμβατικής Ιατρικής στον «Φάουστ», όπου βάζει τον γιατρό Dr. Faustus να παραδεχτεί:

Εδώ ήταν το γιατρικό, οι ασθενείς πέθαιναν
και κανείς δε ρώτησε «ποιός γιατρεύτηκε;».
Έτσι μαινόμαστε με μαντζούνια* της Κόλασης,
σ’ αυτές τις κοιλάδες, σ’ αυτά τα βουνά,
πολύ χειρότερα από ότι η πανούκλα.
Εγώ ο ίδιος χορήγησα το δηλητήριο σε χιλιάδες.
Αυτοί μαράθηκαν, και εγώ έπρεπε να βιώσω,
πως οι θρασείς φονιάδες επαινούνται.

*Στμ: Αναφέρεται στα υδραργυρούχα σιρόπια της εποχής

Ο Γκαίτε, τους συμβατικούς γιατρούς, αυτούς που δίνουν «ματζούνια της Κόλασης», δηλαδή δηλητηριώδεις ουσίες, τους ονομάζει «θρασείς φονιάδες», οι οποίοι ακόμα και σήμερα επαινούνται.
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/02/aids-stefan-lanka.html

No matter how you look at it, autism research is big business. Just like the Susan G. Komen Foundation's "Race for the Cure" for breast cancer, the autism industry pretends to be looking for the causes of autism and how to cure it, when in reality it is on a never-ending hunt for money to fund so-called research into the bodily changes associated with autism in order to push more profit-generating screenings and drug therapies on the public.

The worldwide propaganda campaign that continues to repeat the lie that vaccines are in no way related to autism is one great example of the medical establishment covering up one of the most obvious causes of autism. Rather than actually investigate how the body responds to vaccines, and how these responses are clearly associated with the neurological damage that is part and parcel of autism symptoms, researchers continue to churn out studies that completely avoid any investigation of this or any other likely cause of autism.

Instead, the vast majority of autism studies, which happen to be funded mostly by the pharmaceutical industry, focus solely on the physical, genetic, and chemical changes that accompany the disease, and ignore trying to identify the causes that lead to these changes in the first place. This approach is deliberate, of course, because it facilitates the development of an endless cycle of drug and behavioral therapies for autism that never get to the root of the problem, which means they will forever generate a continuous stream of new profits.

"To find a disease cause and solution to prevent disease isn't profitable," says a recent article in Gaia Health that addresses this important issue. "However, to find even the most miniscule physical, genetic, or chemical change in someone with an existing disease means that even more money can be squeezed out of the research funders like the National Institutes of Health (NIH) and the National Institute of Mental Health (NIMH), agencies funded by taxpayers. Anything that leads away from causes and focuses on the physiochemical effects of autism always leads to more questions and more research funds."

The medical establishment seeks to destroy the lives, careers of researchers who actually try to identify causes of, and cures for, disease

On the rare occasion that an honest researcher comes along and tries to actually conduct legitimate research into the causes of autism, he or she is eventually cut off from the funding chain, and sometimes even maligned and slandered in the public eye by the medical and media establishment. This is precisely what has happened to Dr. Andrew Wakefield, whose honest research into one cause of autism led to an ongoing barrage of character and career assassination that continues to this very day.

Tα εμβολιασμένα παιδιά ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!Measles vaccines, for example, actually cause measles. And flu shot vaccines actuallyincreasesusceptibility to the flu. (See sources below.)

Now we have an open admission of precisely this point.

New research reported by Reuters reveals that whooping cough outbreaks are HIGHER among vaccinated children compared with unvaccinated children. This is based on a study led by Dr. David Witt, an infectious disease specialist at theKaiser Permanente Medical Centerin San Rafael, California.

As Reuters reports: (http://www.reuters.com/article/2012/04/03/us-whoopingcough-idUSBRE832...)

In early 2010, a spike in cases appeared at Kaiser Permanente in San Rafael, and it was soon determined to be an outbreak of whooping cough -- the largest seen in California in more than 50 years. Witt had expected to see the illnesses center around unvaccinated kids, knowing they are more vulnerable to the disease. "We started dissecting the data. What was very surprising wasthe majority of cases were in fully vaccinated children. That's what started catching our attention."

This same article also admits that these vaccines have never been tested for long-term effectiveness:
"GSK has never studied the duration of the vaccine's protection after the shot given to four- to six-year-olds, the spokesperson said. Dr. Joel Ward at the Los Angeles Biomedical Research Institute said it's still important for parents to get their kids immunized, even though it doesn't provide lasting protection from whooping cough."

Huh? So let me get this straight:

• Whooping cough infections are MORE common among children already vaccinated against whooping cough than unvaccinated children.

• The whooping cough vaccines have NEVER been tested for long-term efficacy.

• Doctors openly admit the vaccine "doesn't provide lasting protection" against the disease.

• But doctors and government authorities mindlessly push the vaccine anyway?!

That's essentially like saying, "We know these vaccines don't really work, but everybody should get vaccinated anyway."
Whooping cough outbreak? Demand everybody be vaccinated!
Despite the fact that the whooping cough vaccines actually cause an increase in the risk of being infected with whooping cough, every time a whooping cough outbreak occurs, there's a mad rush of everybody screaming, "Vaccinate! Vaccinate! Vaccinate!"

For example, this mindless article in The Seattle Times typifies the kind of brain-dead journalism observed across the mainstream media: "Whooping cough spreading fast in state; vaccinations urged." (http://seattletimes.nwsource.com/html/localnews/2017902210_whoopingco...)

This mindless, irrational cry for vaccinations utterly contradicts scientific truth, but it get published over and over again with zero skepticism and no intelligent questioning by anyone in the (whored-out) mainstream media.

Whooping cough vaccines, it turns out, do nothing to reduce the rate of whooping cough infections. But they do accomplish something else that's even more important for Big Pharma. Care to guess what that is?

You guessed it: Whooping cough vaccines keep whooping cough in circulation! The vaccines cause the very disease they claim to treat, so the more kids get vaccinated, the more outbreaks occur! This then results in more people calling for more vaccines, which causes even more whooping cough outbreaks to occur, and this sick profiteering cycle of vaccine quackery repeats itself over and over until children are pumped full of useless vaccines while the drug companies bank on record profits and all the parents are living in fear.

The drug companies figured it out a long time ago, see? The best way to SELL a vaccine that claims to treat a disease is to make sure the vaccine contains the disease! Thus, the vaccination itself becomes the pathway to re-infection andrepeat business!

Want to make money in the cancer industry? Put cancer viruses into the vaccines! Oops, Merck already did that, didn't they? Here's an admission by a Merck scientist of exactly this point:
http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

How the media is trying to spin these shocking revelations about the failure of vaccines

The media is trying to spin this revelation, of course, claiming that the whooping cough vaccine merely "wears out" or "fades over time." While that alone is an admission of total vaccine failure, it's actually much worse: The findings show that vaccines make children MORE vulnerable to infection than the unvaccinated children.

Virtually nowhere in the lamestream media will you see any real admission that whooping cough vaccines are based entirely on scientific fraud, because they simply don't work. That simple truth is just not allowed to be printed anywhere except places where we haven't sold out to Big Pharma's corporate interests. The fact that even a hint of this has appeared in Reuters is astonishing, and I suspect they will pull their story as quickly as possible before it starts getting too much attention.
If vaccines "fade out" then they don't work!
The bedrock of vaccination theory is that when your body is exposed to a weakened virus, it will build up its supply of antibodies that will forever recognize that virus and defend your body against it. Sound familiar? That's the fairy tale told to every parent and child by a vaccine-wielding brainwashed doctor.

The key element of the story is that your body is supposed to keep those antibodies forever, right? Just like if you get the chicken pox one time, you won't ever get it again because your body is immune to the chicken pox, right?

But wait: Now they're saying vaccines fade out over time. Somehow your body "forgets" the antibodies, they now admit, so you need a booster shot, what else? (Repeat sales, anyone?)

So then, vaccines don't really invoke lifetime antibodies at all, do they? And if that's the case, then the entire vaccine mythology crumbles. No lifetime antibodies means the vaccines aren't really working like real infections (such as the chicken pox). Something doesn't add up here, especially when you figure that vaccines make children MORE susceptible to future infections.
Healthy kids are not vaccinated kids
Want to find the healthiest children in America? Find families who follow these rules:
#1) They live on small farms and their children play in the dirt (they have contact with nature).
#2) Their children are all home schooled.
#3) None of their children are vaccinated.
#4) They drink raw milk and eat farm fresh foods.


As you will readily find, these are the healthiest, smartest kids in America! They don't have problems with autism, allergies, cancer or ADHD. They are bright, healthy, and easily capable of surviving an infection of chicken pox.

The least healthy children in America are vaccinated children who eat public school food (GMOs) and never spend time in nature. These are the asthmatics, the diabetics, the ADHD cases, the suicidal psych drug takers. They're vaccine damaged and nutritionally depleted, and they catch every cold every winter, it seems, you know what I mean?

Media lies about vaccine effectiveness (written by brain-dead journalists)

The media, you see, is so steeped in lies about vaccines that they are now utterly unable to recognize the truth. In the Seattle Times article mentioned above, for example, you'll find this mysterious sentence in the story: "Pertussis vaccines are about 85 percent effective overall..."

And yet I'll bet you twenty bucks there's not a single journalist on the entire Seattle Times staff who even understands what that number means and where it came from. They probably think it means that for every 100 people vaccinated with the whooping cough vaccine, 85 percent of them will be completely protected against the disease even if they are exposed to it. (Insert laughter here...)

But it's nothing like that at all. This number is simply made up. It is invented from fabricated relative statistics cherry-picked out of distorted clinical trials funded by drug companies. It's sort of like the CDC's completely fabricated number of "35,000 people die each year from the flu" -- a bald-faced conjuration of pure fiction that's repeated as if it were fact across every paper in the country. And even if you believe the 85 percent number, it was probably derived from something more like this: For every 1,000 children in America, only 1 catches the whooping cough, but if those 1,000 children are vaccinated (says the corporate-funded study), then only 0.15 children out of 1,000 will catch the whooping cough.

Thus, in other words, using these numbers you'd have to vaccinate 1,000 children in order to prevent less than one child from getting the whooping cough -- and meanwhile, out of those 1,000 children perhaps 10 - 20 of them suffer vaccine damage in other ways that are far serious, including autism.

Lamestream media journalists who work for these rag papers just don't have any real ability to exercise critical thinking anymore. They don't know how to read scientific studies. They don't understand numbers. And you know why? Because they've been over-vaccinated! And vaccines cause neurological damage, which is why the most brain-dead people you'll find in the country are the ones who line up every year to receive annual flu shots.

When it comes to vaccines, the only thing mainstream newspapers know how to do is rephrase corporate press releases and spout vaccine propaganda that ends up harming, maiming and often killing more innocent children.

That's why we continue to tell the truth about vaccine fraud -- because it saves lives by protecting children against bad science and stupid journalism.